Mantou inedit botez fetițe “Fulgi de Nea”

279 lei

Mantou inedit botez fetițe “Fulgi de Nea”, din stofiță moale, cu glugă mare, sa-i țină de cald rochiței cu același nume ( și nu numai…).,

SKU: KUIB FM31 Categorii: ,

Mantou inedit botez fetițe “Fulgi de Nea”

Mantou inedit botez fetițe “Fulgi de Nea”, din stofiță moale, cu glugă mare, sa-i țină de cald rochiței cu același nume ( și nu numai…).

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Mantou inedit botez fetițe “Fulgi de Nea” este mai degrabă o capă din stofă de bumbac, căptușită cu pânză de bumbac, se încheie la gât cu șnur. E ajurată cu dantelă fină, albă, imaculată, cu  Fulgi de Nea, ce ne amintesc de venirea iernii…Este foarte practică pentru fetițele mici, se îmbracă ușor și este foarte comodă la purtat. Nu are fante pentru scos mânuțele.

Mantou inedit botez fetițe- Fulgi de Nea poate  fi purtată mult timp de către Odorul Mamei, pentru că arată la fel de bine lungă, peste genunchi, cât și scurtă, peste funduleț.

Este perechea de vreme rece a oricarei rochite albe de botez . O putem ajura cu orice dantela alba, in functie de rochita- pereche.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Inocenta, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Fulgi de Nea gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Compoziție

capa – stofă de bumbac 100 %

Aplicații

snur de bumbac 100 %

Mărime

, , ,

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0