Creează-ți propria colecție pentru botez fetițe

Colecții Botez Fetițe există pentru a îți ușura căutarea. Fiecare “familie” de produse include toate articolele ce au acelasi design sau tematica- aceeleași culori, dantele sau picturi.

Alege ceea ce îți doresti și creează-ți propria colecție. Dacă pe lângă hăinuțe vei alege trusou cu lumanare (si eventual, păturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul. Reducerea va fi aplicată pe factura finală, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrării comenzii.

Colectii botez fetite exista pentru pentru a iti usura cautarea. Fiecare “familie” de produse include toate articolele ce au acelasi design sau tematica- aceeleasi culori, dantele sau picturi.

Daca nu gasesti in sectiunea Botez Complet aceea colectie de botez pe care o doresti, iti poti creea tu propria colectie.

Alege tematica botezului si apoi intra in subcategoria aleasa . Vei descoperi acolo rochite si cape,  alaturi de trusouri botez biserica, lumanari din parafina sau ceara naturala, paturici si chiar marturii. Toate garnisite cu aceleasi  dantele pretioase sau picturi- in aceeasi tematica.

Cos cumparaturi
0