Botez băieți

Botez baieti inseamna locul in care gasesti tot ce iti trebuie pentru botezul Odorului tau- din materiale naturale de cea mai bună calitate, asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori si mestesugite pe masura Odorului tau.

Vei gasi aici totul pentru botez biserica (hăinuțe, alaturi de trusou, lumânare, păturică, cufere) asa cum visezi. Pe gustul tău, din materiale naturale de cea mai bună calitate, toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…In plus de asta, mestesugite pe masura Odorului tau.

Botez baieti inseamna locul in care gasesti tot ce iti trebuie pentru botezul pruncului tau- din materiale naturale de cea mai bună calitate, asortate cu aceleași furnituri, în aceleași culori si mestesugite pe masura Odorului tau.

Dacă ai aflat ca vei fi nășică sau naș  si ai intrat în febra căutărilor, îti venim noi în ajutor. E greu să găsești totul pentru botez (hăinuțe, alaturi de trusou, lumânare, păturică) asa cum visezi. Să fie pe gustul tău, sa fie din materiale naturale de cea mai bună calitate, sa fie toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…In plus de asta, sa fie mestesugite pe masura Odorului tau.

Ai ajuns aici, unde gasesti totul pentru botez biserica in acelasi loc :).

Trusouri, lumanari, paturici pentru botez biserica. Asortate la acestea, vei descoperi hainute pentru botez – atat de vara, cat si de vreme rece. Adica tot ce ai nevoie pentru botez la biserica.

Vei regasi aici, la Odorul Mamei, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la biserica pentru botez baieti- hainute, trusouri, lumanari, paturici, marturii.

Cos cumparaturi
0