Botez complet băieți

Botez complet baieti inseamna o grupare a tuturor Colectiilor pentru botez create de noi pentru a iti usura cautarea, atunci cand vrei sa gasesti la un loc tot ce iti trebuie pentru botez.

Am creat colecțiile pentru botez complet baieti. Am pus la un loc intr-o colectie, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserica. Toate infrumusetate cu aceleași șnururi răsucite, țesături tradiționale, sau picturi minunate. In plus, am mai pus și un discount de 15%.

Botez complet baieti inseamna o grupare a tuturor Colectiilor pentru botez create de noi pentru a iti usura cautarea, atunci cand vrei sa gasesti la un loc tot ce iti trebuie pentru botez.

Dacă ai aflat ca vei fi nășică sau naș  si ai intrat în febra căutărilor, îti venim noi în ajutor. E greu să găsești totul pentru botez (hăinuțe, alaturi de trusou, lumânare, păturică) asa cum visezi. Să fie pe gustul tău, sa fie din materiale naturale de cea mai bună calitate, sa fie toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…In plus de asta, sa fie mestesugite pe masura Odorului tau.

Pentru a îți da o mână de ajutor, am creat colecțiile pentru botez complet baieti. Am pus la un loc intr-o colectie, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserica. Toate infrumusetate cu aceleași dantele delicate, șnururi răsucite, țesături tradiționale, sau picturi minunate. In plus, am mai pus și un discount de 15%.

Fiecare colecție include cel putin un compleu, un trusou botez biserica, o lumanare și un cufăr. In majoritatea colectiilor se regaseste si ceva de pus pe cap si ceva de incaltat. Colectiile pentru botez de vreme rece includ paturici, sau mantouri/ jachete (sau chiar si una, si alta).

Daca nu ai gasit colectia pe care ti-o doresti, alege-o pe cea mai apropiata de dorintele tale. Poti adauga ceea ce-ti doresti in plus, poti inlatura ceea ce nu-ti doresti sau poti inlocui un produs cu altul (de exemplu lumanarea din parafina cu lumânare din ceară naturala sau invers).

Cos cumparaturi
0