Botez fetițe

Botez baieti inseamna locul in care gasesti tot ce iti trebuie pentru botezul Odorului tau- din materiale naturale de cea mai bună calitate, asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori si mestesugite pe masura Odorului tau.

Vei gasi aici totul pentru botez biserica (hăinuțe, alaturi de trusou, lumânare, păturică, cufere) asa cum visezi. Pe gustul tău, din materiale naturale de cea mai bună calitate, toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…In plus de asta, mestesugite pe masura Odorului tau.

Botez fetițe inseamna locul in care gasesti tot ce iti trebuie pentru botezul Odorului tau- din materiale naturale de cea mai bună calitate, asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori si mestesugite pe masura Odorului tau.

Dacă ai aflat ca vei fi nășică sau naș  si ai intrat în febra căutărilor, îti venim noi în ajutor. E greu să găsești totul pentru botez (hăinuțe, alaturi de trusou, lumânare, păturică) asa cum visezi. Să fie pe gustul tău, sa fie din materiale naturale de cea mai bună calitate, sa fie toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…In plus de asta, sa fie mestesugite pe masura Odorului tau.

Ai ajuns in locul in care gasesti totul pentru botez biserica.

Trusouri, lumanari, paturici pentru botez biserica si chiar seturi complete pentru botez de vara sau de iarna. Asortate la acestea, vei descoperi hainute pentru botez – atat de vara, cat si de vreme rece. Adica tot ce ai nevoie pentru botez la biserica.

Vei regasi aici, la Odorul Mamei, tot ce iti trebuieste pentru un botez- hainute, trusouri, lumnari, paturici, marturii.

Pentru a îți da o mână de ajutor, am creat colecțiile pentru botez complet baieti. Am pus la un loc intr-o colectie, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserica. Toate infrumusetate cu aceleași dantele delicate, șnururi răsucite, țesături tradiționale, sau picturi minunate.

Cos cumparaturi
0