Rochița ivoire pentru botez de vreme rece “Boabe de Grâu”

319 lei

Rochița ivoire pentru botez de vreme rece “Boabe de Grâu”- o rochiță unicat boemă și rafinată, din in fin de culoarea fildeșului, ajurată lpe piept cu dantelă delicată și prețioasă de culoarea boabelor de grâu în toiul verii, la secerat.

SKU: KUIB FR87B Categorii: ,

Rochița ivoire pentru botez de vreme rece “Boabe de Grâu”

Aceasta rochița ivoire pentru botez de vreme rece “Boabe de Grâu”este o rochiță unicat boemă și rafinată. Din in fin de culoarea fildeșului, ajurată la bază gâtului cu dantelă delicată și prețioasă de culoarea boabelor de grâu în toiul verii, la secerat.

Rochița este evazată, are în față 3 cute duble care îi dă lărgime, se incheie la spate cu  năsturei.

Este căptușită cu pânză fină de bumbac. Dacă vrei, in sezonul cald, o facem cu mânecă scurta. Tu alegi.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Boabe de Grau, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet, inedit- boneta, botosei, trusou,  luumanre, paturica de botez . Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Are si pereche la botez, trusoul unicat Boabe de Grâu, lumânarea din parafina Boabe de Grau sau lumânarea din ceara naturala Boabe de Grâu.

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pentru botez de vară Boabe de Grâu  (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece Boabe de Grau (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%.

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru acestea va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0