Set botez ivoire trusou cu lumânare Boabe de Grâu

Promotie

405 lei

Colecțiile de botez conțin tot ceea ce este necesar pentru botezul la biserica in sezonul cald- trusoul de botez, lumânarea si cufărul pentru transportul la biserica.

Noi îti propunem colecții create de noi. Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set botez ivoire trusou cu lumânare Boabe de Grâu

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Set botez ivoire trusou cu lumânare Boabe de Grâu inseamna la un loc trusou, lumanare si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceeași  dantelă deosebită ce te duce cu gândul la spicele de grâu în pârg.

Setul pentru botez de vară l-am creat pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. E bine să le găsești în același loc, și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în 3-4 zile, poate chiar mai repede de atât…

Chiar de dorești botez alb, ivoire sau botez în culori calde, pastel, aici sigur vei găsi un set pentru botez biserica  potrivit.

Îți doresti botez imaculat și rafinat ? Își dorești botez inspirat din personaje din basme? Îți dorești botez inspirat din folclor și tradiție. Ai nimerit bine, aici sigur vei găsi ceea ce cauți.

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Set pentru botez ivoire Boabe de Grâu, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set botez ivoire trusou cu lumânare Boabe de Grâu conține

Găsești la Odorul Mamei tot ce îți trebuie pentru botezul la biserică. Îți poți crea propriile colecții, alegând trusoul, păturica, lumânarea și cufărul care iți plac și se potrivesc tematicii botezului Odorului

 

Informații suplimentare

Culoare

Tip lumânare

lumanare parafina

Cos cumparaturi
0