Rochița alba de vara cu chiloței pentru botez “Vara in Toi”

319 lei

Rochița alba de vara cu chiloței pentru botez “Vara in Toi”- un set diafan pentru botez de vara, din borangic alb de bumbac, cu aplicatii de dantele diafane.

SKU: KUIB FR133 Categorii: ,

Rochița alba de vara cu chiloței pentru botez “Vara in Toi”

Rochița alba de vara cu chiloței pentru botez “Vara in Toi”este un set diafan pentru botez de vara. Este din borangic alb de bumbac, cu aplicatii de dantele diafane.

O rochiță delicată, usoara si vaporoasa, cu bretele din dantela, ce se leaga pe umeri si  chiloței scurti, din acelasi material fin, garnisiți cu dantele pretioase.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Rochița alba de vara cu chiloței pentru botez “Vara in Toi”este din borangic fin de bumbac. Este larga, necaptusita, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Chiloțeii sunt din acelasi material fin, garnisiți cu dantele pretioase, din bumbac.  Rochița se leaga pe umeri cu panglici de bumbac, pentru a fi îmbrăcată ușor.

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Flori de Cires sau Creaza-ti propria colectie Aripi Albe de Inger sau Creaza-ti propria colectie Vara in Toi pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0