Aripi albe de Înger

Aripi Albe de Înger este o colecție unicat pentru Botez Fetițe- rochița, trusou, lumânare, păturică și cufar- toate garnisite cu aceleași aplicații prețioase de dantele croșetate manual, cu migală.

Alege ceea ce îți doresti și creează-ți propria colecție. Dacă pe lângă hăinuțe vei alege trusou cu lumanare (si eventual, păturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul. Reducerea va fi aplicată pe factura finală, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrării comenzii.

Colectia pentru botez pur Aripi de Inger- creată pentru un botez din poveștile cu îngeri…

Bunica ştia că visele sunt imagini
Care ies noaptea din pernă
Și mi le dorea pe toate cu aripi albe
Aripi de îngeri, de porumbei, de fluturi…

Copilăria îmi curgea prin puful acela alb
Ca spuma laptelui

Mulţumesc, bunico…

Așa am creat colecția aceasta pentru botez- din aripi de înger, de porumbei, de fluturi…Rochița de botez imaculată, din borangic de bumbac, cu aplicații de dantele fine, lucrate manual, albe și ele ca spuma laptelui. Am măiestrit apoi, în ton cu hăinuțele- trusou, lumânare și păturică cu aceeași dantelă prețioasă, creând colecția completă pentru botez pur Aripi de Inger

Colectia pentru botez pur Aripi de Inger este o colectie unicat pentru botez fetițe- rochița, trusou, lumanare, paturica si cufar- toate garnisite cu aceleași aplicații prețioase de dantele crosetate manual, cu migală.

In plus, asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectie si bonete asortate, precum si botoseii pereche. Aveți acum tot ce va este necesar pentru un botez de poveste.
Le-am grupat în colecții pentru botez, să fie toate la fel și toate intr-un loc. Fiecare colecție de hăinuțe are trusoul, lumânarea și păturica sa.
Colectia aceasta pentru botez pur  este o colecție rafinată pentru botez alb imaculat. Rochița,, trusoul, paturica, lumânarea- toate sunt din materiale naturale de cea mai bună calitate, înfrumusețate cu dantele fine și prețioase din bumbac, croșetate manual.

Cos cumparaturi
0