Trusoul botez pictat deosebit ivoire “Plutind în Balon”

325 lei

Trusoul botez pictat deosebit ivoire “Plutind în Balon” este un trusou de botez unicat pictat cu talent și migală, pe gluga prosopului si coltul panzei de mir cu un Balon colorat ce pluteste pe cer.

Trusoul botez pictat deosebit ivoire “Plutind în Balon”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul botez pictat deosebit ivoire “Plutind în Balon” este un trusou de botez unicat pictat cu talent și migală Gluga prosopului si coltul panzei de mir sunt pictate  cu un Balon colorat ce pluteste pe cer.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege Trusoul botez pictat deosebit ivoire- Plutind în Balon.

Trusou pictat cu balon colorat, ce danseaza cu păsările, pentru Odorul Mamei, să-i fie viata lină ca o plutire în balon…

Trusoul se compune din:

  • pânza de mir sau crișma pentru bebeluș, de dimensiune 90 cm x 90 cm, ce are un colț pictat cu balonul colorat
  • prosopul mare pentru bebeluș, de dimensiune 80 cm x 80 cm, care are un colț pe post de glugă. Mai degrabă un tablou cu balonul ce zboară cu păsările…
  • fașa pentru bebeluș- lungime 1,3 m
  • prosopul mic pentru preot- dimensiune 30 cm x 30 cm, sau 40 cm x 60 cm ( la alegere)
  • sticluța pentru mir (ulei sfințit)
  • sticluța pentru prima șuviță
  • săculețul pentru săpun (cu săpun)Toate produsele sunt albe, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Pentru zilele racoroase, trusoul Noroc Ivoire poate avea are o surioară călduroasă,  paturica pictata alba Plutind in Balon.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Plutind in Balon vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0