Trusoul botez pictat deosebit alb “Plutind în Balon”

325 lei

Trusoul botez pictat deosebit alb “Plutind în Balon” este un trusou de botez unicat pictat cu talent și migală, un trusou cu adevarat unic.

SKU: KUIB TRUS135 Categorii: ,

Trusoul botez pictat deosebit alb “Plutind în Balon”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul botez pictat deosebit alb “Plutind în Balon” este un trusou de botez unicat pictat cu talent și migală, un trusou cu adevarat unic.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege Trusoul botez pictat deosebit alb- Plutind în Balon.

Trusou pictat cu balon colorat, ce danseaza cu păsările, pentru Odorul Mamei, să-i fie viata lină ca o plutire în balon…

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate produsele sunt albe, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.

Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Plutind in Balon, economisind astfel 15%.

Pentru botez de vreme rece, poti opta pentru Colectia pictata pentru botez de vreme rece Plutind in Balon, care include in plus si paturica.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Plutind in Balon , vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0