Trusou unicat pictat pentru botez “Nu Mă Uita”

325 lei

Trusou unicat pictat pentru botez “Nu Mă Uita” de la Odorul Mamei este un trusou pentru botez biserică, pictat de mâini măiastre cu talent și migală cu camp de flori Nu ma uita.

SKU: KUIB TRUS139 Categorii: ,

Trusou unicat pictat pentru botez “Nu Mă Uita”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou unicat pictat pentru botez “Nu Mă Uita” de la Odorul Mamei este un trusou pentru botez biserică, pictat de mâini măiastre cu talent și migală cu camp de flori Nu ma uita.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege trusoul botez pictat unicat alb pentru fetițe- Nu-ma -uita pentru odorul tău.

Trusou unicat pictat pentru botez – Nu Mă Uita se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor.

Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul are si pereche la botez, lumânarea pictata Nu Ma Uita.

Pentru zilele racoroase, trusoul  poate avea are o surioară călduroasă,  paturica pictata Nu Ma Uita.

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Nu Ma Uita, economisind astfel 15%.

Pentru botez de vreme rece, poti opta pentru Colectia pictata pentru botez de vreme rece Nu Ma Uita, care include in plus si paturica.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Nu Ma Uita pentru fetite, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0