Trusou botez alb de vară “La Timonă”

249 lei

Trusou botez alb de vară “La Timonă”, unicat, pentru fetițe sau baieti, cu tematica de vara- La Timona.

Trusou botez alb de vară “La Timonă”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez alb de vară “La Timonă” pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine si țesături imprimate inedit cu tematica de mare.

Acest trusou de botez de vară se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus- este din frotir alb (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic.
  •  O panza de mir  infrumusetata cu aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori.  Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa.
  • O faşa de Botez  deasemenea  din bumbac 100%, cu lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun pentru preot. Saculetul este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului unicat pentru botez sunt de un alb imaculat și sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Trusoul de botez La Timonă are pereche la botez, lumanarea din parafina La Timona.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare parafina și cufăr,  pe care il achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie La Timona Norocoasa pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie La Timona pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0