Trusou traditional pentru botez biserică “Odorul Bunei”

249 lei

Trusou traditional pentru botez biserică “Odorul Bunei” de la  Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, lucrat din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de dantele fine si panglici traditionale tesute din bumbac.

Trusou traditional pentru botez biserică “Odorul Bunei”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul traditional pentru botez biserică “Odorul Bunei” de la  Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, lucrat din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de dantele fine si panglici traditionale tesute din bumbac.

Acest trusou unicat traditional se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului botez unicat ( prosopul mare, panza de mir, saculetul de sapun, sticla mare pentru mir si sticla mica pentru prima suvita) sunt de un alb imaculat și sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea Odorul Bunei  sau o lumanare din ceara naturală, înfrumusețată simplu și rafinat lumanare din ceara naturala Odorul Bunei

Pentru zilele racoroase, trusoul Odorul Bunei poate avea are o surioară călduroasă, cu aceeasi aplicatie de pe prosopul mare, paturica Odorul Bunei.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare ceara naturala și cufăr sau  Set trusou cu lumânare parafina și cufăr,care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Intr-una din sectiunile: Creaza-ti propria colectie Odorul Bunei pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Incondeiat si Creaza-ti propria colectie Odorul Bunicii pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0