Trusou pentru botez unicat ivoire “Boabe de Grâu”

249 lei

Trusou pentru botez unicat ivoire “Boabe de Grâu” pentru botezul la biserică este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele inedite din bumbac, de culoarea boabelor de grâu

Trusou pentru botez unicat ivoire “Boabe de Grâu”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Acest trusou pentru botez unicat ivoire “Boabe de Grâu” pentru botezul la biserică este un trusou de botez mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele inedite din bumbac, de culoarea boabelor de grâu.

Acest trusou pentru botez compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus- este din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Prosopul mare din trusou este ivoire, are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu două panglici de dantelă de bumbac de culoarea boabelor de grâu. Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir din setul de botez Odorul Mamei este infrumusetata cu aceleasi aplicatii ca si prosopul, înfrumusețată într-un colț cu două panglici de dantelă de bumbac de culoarea boabelor de grâu. Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa, de culoare ivoire.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m si culoarea ivoire.
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm, de culoare ivoire
  • Săculețul cu sapun – vor fi folosite de către preot. Saculetul este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Dacă dorești o lumânare asortată, sau o paturica in ton cu trusoul, precum si hainute asortate la acesta, le gasesti in sectiunea Creaza-ti Propria Colectie- Boabe de Grau.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0