Trusou pentru botez traditional alb “Tradiție Albastră”

249 lei

Trusou pentru botez traditional alb “Tradiție Albastră” este pentru botezul creștin-ortodox inspirat din folclor. Este un trusou botez unicat, cu aplicatii de dantele fine si panglici traditionale tesute din bumbac.

Trusou pentru botez traditional alb “Tradiție Albastră”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul pentru botez traditional alb “Tradiție Albastră” este pentru botezul creștin-ortodox inspirat din folclor. Este un trusou botez unicat, cu aplicatii de dantele fine si panglici traditionale tesute din bumbac.

Acest trusou pentru botez traditional alb “Tradiție Albastră” se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus- este din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Prosopul mare din trusou are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este înfrumusețată cu 2 rânduri dantelă fină de bumbac de culoarea zăpezii imaculate si o panglică cu motive traditionale bleu. Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir din setul de botez Odorul Mamei este infrumusetata pe colț cu dantelă fină de bumbac de culoare alb imaculat si panglică cu motive traditionale bleu. Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun – vor fi folosite de către preot. Saculetul este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele Trusoului pentru botez traditional alb sunt de un alb imaculat, au aplicații de dantelă fină și diafană si panglica bleu de bumbac , cu motive traditionale.

Daca doresti o lumanare asortata, poti alege Lumanarea Traditie Albastra,

Pentru zilele racoroase, trusoul  poate avea are o surioară călduroasă, paturica Traditie Albastra

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Traditie Albastra vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0