Trusou pentru botez delicat alb “Dantela Diafană”

249 lei

Trusou pentru botez delicat alb “Dantela Diafană” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat , mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine din bumbac, albe și diafane.

Trusou pentru botez delicat alb “Dantela Diafană”

Trusou pentru botez delicat alb “Dantela Diafană” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat , mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine din bumbac, albe și diafane.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului botez unicat ( prosopul mare, panza de mir, saculetul de sapun, sticla mare pentru mir si sticla mica pentru prima suvita) sunt de un alb imaculat și sunt infrumusetate la fel, cu  aplicații de dantelă fină și diafană.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea din parafina Dantela Bunicii sau lumanarea din ceara naturala Garofita

Pentru zilele racoroase, trusoul Dantela Diafana poate avea are o surioară călduroasă, paturica Dantela Diafana, cu aceeasi aplicatie de pe prosopul mare.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare din parafina și cufăr sau Set trusou cu lumânare din ceara naturala și cufăr pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez sau  Colecția completă cu lumanare din ceara naturala pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie In Alb si Negru pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0