Trusou ivoire pentru botez “Pur si Simplu”

249 lei

Trusou ivoire pentru botez “Pur si Simplu” este cel mai simplu trusou pentru botezul creștin-ortodox de la Odorul Mamei.  Este un trusou botez unicat din bumbac de cea mai buna calitate, cu aplicatii discrete de dantele fine din bumbac.

Trusou ivoire pentru botez “Pur si Simplu”

Trusou ivoire pentru botez “Pur si Simplu” este cel mai simplu trusou ivoire pentru botezul creștin-ortodox de la Odorul Mamei.  Este un trusou botez unicat din bumbac de cea mai buna calitate, cu aplicatii discrete de dantele fine din bumbac.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului ( prosopul mare, panza de mir, saculetul de sapun, sticla mare pentru mir si sticla mica pentru prima suvita) sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Este cel mai simplu si rafinat dintre trusourile noastre ivoire. Toate au culoarea ivoire, o culoare rafinată și caldă, culoarea untului. Au aplicații de dantelă delicată de bumbac.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea din ceara naturala Floare Ivoire

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare din ceara naturala și cufăr,  sau  pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

 

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0