Trusou ivoire botez cu dantela ” În Lanul de Grâu”

249 lei

Trusou ivoire botez cu dantela ” În Lanul de Grâu” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez personalizat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele prețioase crosetate manual.

Trusou ivoire botez cu dantela ” În Lanul de Grâu”

Trusou ivoire botez cu dantela ” În Lanul de Grâu” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez personalizat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele prețioase crosetate manual.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului botez unicat ( prosopul mare, panza de mir, saculetul de sapun, sticla mare pentru mir si sticla mica pentru prima suvita) sunt de culoare ivoire (culoarea untului) și sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Trusou ivoire botez cu dantela-  În Lanul de Grâu are pereche la botez, lumânarea de parafina In Lanul de Grau  sau lumanarea din ceara naturala In Lanul de Grau

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Setul de botez- trusou cu lumanare In Lanul de Grau, sau Setul de botez- trusou cu lumanare ceara naturala In lanul de Grau, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Același lucru este valabil și pentru Setul pentru botez de vreme rece, care include si paturica

Intr-una din sectiunile: Creaza-ti propria colectie Balada Inului sau Creaza-ti propria colectie In Arsita Verii pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Povestea Inului pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0