Trusou inedit pictat pentru botez “Dincolo de Nori”

325 lei

Trusou inedit pictat pentru botez “Dincolo de Nori”este un trusou pentru  botez biserică, pictat cu talent de mâini măiastre cu soarele de dincolo de nori…

Trusou inedit pictat pentru botez “Dincolo de Nori”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou inedit pictat pentru botez “Dincolo de Nori”este un trusou pentru  botez biserică, pictat cu talent de mâini măiastre cu soarele de dincolo de nori…

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege un trusou botez pictat unicat . Toate componentele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.

Trusou alb pictat pentru botez- Vraja Mării este pentru micul tău Odor.

Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Trusoul are si pereche la botez, lumânarea pictata Dincolo de Nori.

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Dincolo de Nori, economisind astfel 15%. In sezonul rece, poti alege Colectia pictata pentru botez de iarna, care include si paturica.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0