Trusou diafan cu lumânare din parafina “Geometrie Alba”

Promotie

405 lei

Trusou diafan cu lumânare din parafina “Geometrie Alba” inseamna la un loc un set pentru botez de vară- trusou, lumanare din ceara naturala si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele albe prețioase, cu motive geometrice.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Trusou diafan cu lumânare din parafina “Geometrie Alba”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou diafan cu lumânare din parafina “Geometrie Alba” inseamna un set pentru botez de vară- trusou, lumanare din parafina si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele albe prețioase.

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie infrumusetata in acelasi ton cu acesta. Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Setul pentru botez de vară l-am creat pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. E bine să le găsești în același loc, și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în 3-4 zile, poate chiar mai repede de atât…

Chiar de dorești botez alb, ivoire sau botez în culori calde, pastel, aici sigur vei găsi un set pentru botez biserica  potrivit.

Îți doresti botez imaculat și rafinat ? Își dorești botez inspirat din personaje din basme? Îți dorești botez inspirat din folclor și tradiție. Ai nimerit bine, aici sigur vei găsi ceea ce cauți.

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Trusou diafan cu lumânare din parafina “Geometrie Alba” economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Setul de botez “Geometrie Alba” conține

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Geometrie Alba pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Geometrie Alba pentru baietei, vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Un îngeraș ocrotitor, din pâsla si lemn, asortat la trusou, poate fi marturia pentru invitatii la botezul Odorului tau. Sau poti alege orice alta marturie de aici

Dacă dorești un ambalaj special, poti opta pentru oricare din cuferele, sacosele sau sacii nostri

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Tip lumânare

lumanare parafina

Cos cumparaturi
0