Trusou delicat pictat pentru botez “Curcubeul”

325 lei

Trusou delicat pictat pentru botez “Curcubeul” este un trusou pentru  botez biserică, pictat cu talent de mâini măiastre cu curcubeul- simbolul sperantei si increderii in bine…

Trusou delicat pictat pentru botez “Curcubeul”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul delicat pictat pentru botez “Curcubeul” este un trusou pentru  botez biserică, pictat cu talent de mâini măiastre cu curcubeul- simbolul sperantei si increderii in bine….

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege un trusou botez pictat unicat . Toate componentele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.

Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Trusoul are si pereche la botez, lumânarea pictata Curcubeul

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Curcubeul, economisind astfel 15%. In sezonul rece, poti alege Colectia pictata pentru botez de iarna, care include si paturica.

Un îngeraș ocrotitor, din pâsla si lemn, asortat la trusou, poate fi marturia pentru invitatii la botezul Odorului tau. Sau poti alege orice alta marturie de aici

Dacă dorești un ambalaj special, poti opta pentru oricare din cuferele, sacosele sau sacii nostri

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Curcubeul pentru baietei sau Creaza-ti propria colectie Curcubeu pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0