Trusou de botez alb imaculat “Geometrie Alba”

249 lei

Trusoul de botez alb imaculat “Geometrie Alba” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou pentru botez biserica unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine albe.

 

Trusou de botez alb imaculat “Geometrie Alba”

Trusoul de botez alb imaculat “Geometrie Alba” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou pentru botez biserica unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine albe.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Trusou de botez alb imaculat “Geometrie Alba” are pereche la botez, lumânarea din ceara naturala Geometrie Alba,.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumanare parafina pentru botez Geometrie Alba sau Set trusou cu lumanare ceara naturala Geometrie Alba pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Geometrie Alba pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Geometrie Alba pentru baietei, vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Un îngeraș ocrotitor, din pâsla si lemn, asortat la trusou, poate fi marturia pentru invitatii la botezul Odorului tau. Sau poti alege orice alta marturie de aici

Dacă dorești un ambalaj special, poti opta pentru oricare din cuferele, sacosele sau sacii nostri

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

  • Pânza de mir: pânză de bumbac 100%

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0