Trusou botez unicat pictat alb “7 Chakre”

325 lei

Trusou botez unicat pictat alb “7 Chakre” de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat de mâini măiastre cu talent și migală, un trusou  cu adevarat unic.

Trusou botez unicat pictat alb “7 Chakre”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez unicat pictat alb “7 Chakre” de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat de mâini măiastre cu talent și migală, un trusou  cu adevarat unic.

În limba sanscrită veche, chakra înseamnă “disc” sau “roată”, iar în cultura indiană, strâns legată de simbolistica și geometria sacră, cunoștințele despre chakre au fost folosite dintotdeauna în vederea vindecării și evoluției spirituale.
Chakrele (centrii energetici) se poziționează de-a lungul corpului, pornind de la baza coloanei vertebrale până în creștetul capului.
Fiecare chakra (din cele 7) reprezinta o culoare (din cele 7 ale curcubeului). Toate la un loc sunt responsabile de buna funcționare a întregii ființe- credință, simțire, echilibru, putere, iubire, bucurie și siguranță.

La nou nascuti ele sunt de forma unor cercuri minuscule, iar taina botezului are rolul simbolic de a le activa.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege Trusou botez unicat pictat alb- 7 Chakre.

Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor.

Trusoul se compune din:

 • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
 • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
 • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
 • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
 • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
 • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
 • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate produsele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul pictat are si lumânare asortată, pictata deasemenea,  lumanarea 7 Chakre

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare pictate 7 Chackre  pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie 7 Chackre pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 • Pânza de mir: pânză de bumbac 100%
 • Prosopul mare și prosop mic: bumbac 100%
 • Fașa pentru bebeluș: bumbac 100%
 • Săculețul pentru săpun: pânză de bumbac 100%

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0