Trusou botez unicat handmade ivoire “Din Croșeta Bunei”

259 lei

Acest trusou botez unicat handmade ivoire “Din Croșeta Bunei” de la  Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine si flori ieșite din croșeta miraculoasă a bunicii.

Trusou botez unicat handmade ivoire “Din Croșeta Bunei”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez unicat handmade ivoire “Din Croșeta Bunei” de la  Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine si flori ieșite din croșeta miraculoasă a bunicii.

Trusoul pentru botez unicat handmade ivoire- Din Croșeta Bunei  se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus- este din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Prosopul mare din trusou este ivoire, are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este garnisită cu o floare ieșită din croșeta miraculoasă a bunicii. Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir din setul de botez Odorul Mamei este infrumusetata cu aceleasi aplicatii ca si prosopul, ce are pe colț o jumătate de floare de dantela croșetată de bunica, in aceleasi culori. Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa, de culoare ivoire.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m si culoarea ivoire.
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm, de culoare ivoire
  • Săculețul cu sapun – vor fi folosite de către preot. Saculetul este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.  Toate au culoarea ivoire, o culoare rafinată și caldă, culoarea untului. Au aplicații de  flori de dantelă croșetate manual si panglici traditionale, toate de culoare ivoire..

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea din ceara naturala Traditie sau lumanarea din parafina Din Croseta Bunei

Pentru zilele racoroase, trusoul  poate avea are o surioară călduroasă, paturica Din Croseta Bunei

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0