Trusou botez unicat delicat alb “Dantela Nisipie”

249 lei

Trusou botez unicat delicat alb “Dantela Nisipie” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez simplu unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine din bumbac, de culoarea nisipului.

Trusou botez unicat delicat alb- Dantela Nisipie

Trusou botez unicat delicat alb “Dantela Nisipie” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez simplu unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine din bumbac, de culoarea nisipului.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate sunt de un alb imaculat, dar au aplicate dantele delicate,  culoarea nisipului, de unde și numele de Dantela Nisipie,  pentru a se asorta compleurilor de botez din in. Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm  lumanarea Dantela Nisipie. Pentru zilele racoroase, trusoul Dantela Nisipie poate avea are o surioară călduroasă,  paturica Dantela Nisipie

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Cacao cu Lapte sau in sectiunea  Creaza-ti propria colectie- Nisip Ud gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0