Trusou botez unicat alb “Spuma Laptelui”

259 lei

Trusou botez unicat alb “Spuma Laptelui” este pentru botezul creștin-ortodox. Este mestesugit din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de dantele prețioase croșetate manual.

 

SKU: KUIB TRUS10 Categorii: ,

Trusou botez unicat alb “Spuma Laptelui”

Trusou botez unicat alb “Spuma Laptelui” este pentru botezul creștin-ortodox. Este mestesugit din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de dantele prețioase croșetate manual.

Acest trsusou de botez se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate produsele sunt de un alb imaculat, au aplicații de dantelă și broderie manuală, albă.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea din ceara naturala Spuma Laptelui sau lumanarea Spuma Laptelui.

Pentru zilele racoroase, trusoul Ca Zapada Alba poate avea are o surioară călduroasă, paturica Spuma Laptelui , cu aceeasi aplicatie de pe prosopul mare.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat  Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din parafina, păturică și cufăr bitoate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Spuma Laptelui pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

.

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0