Trusou botez roz pentru biserică “Ursitoarea cu Noroc”

249 lei

Trusou botez roz pentru biserică “Ursitoarea cu Noroc” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, lucrat din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine si snururi tesute din bumbac, sucite și răsucite în formă de trifoi norocos.

SKU: KUIB TRUS97 Categorie:

Trusou botez roz pentru biserică “Ursitoarea cu Noroc”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul roz de botez pentru biserică “Ursitoarea cu Noroc” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, lucrat din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine si snururi tesute din bumbac, sucite și răsucite în formă de trifoi norocos.

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Prosopul pentru bebeluș este roz pastel, prosopul pentru preot, pânza de mir, saculețul de săpun  sunt de un alb imaculat, aplicațiile de dantelă și șnur sunt albe si roz, perfect asortate.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea din ceara naturala Noroc roz .

Pentru zilele racoroase, trusoul Roz poate avea are o surioară călduroasă, paturica Trifoi Alb pe Gluga Roz

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0