Trusou botez rafinat alb “Printre Flori”

249 lei

Trusou botez rafinat alb “Printre Flori” de la  Odorul Mamei este un trusou unicat pentru botezul creștin-ortodox, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine și țesături prețioase din bumbac, printate cu flori albastre.

Trusou botez rafinat alb “Printre Flori”

Trusou botez rafinat alb “Printre Flori” de la  Odorul Mamei este un trusou unicat pentru botezul creștin-ortodox, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine și țesături prețioase din bumbac, printate cu flori albastre.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus- este din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Prosopul mare din trusou are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este cu înfrumusețată cu o banda de bumbac imprimat cu flori bleumarin, o tesatura pretioasa, creata de un vestit designer vestimentar. Aceasta este delimitata de dantela fina, alba. Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir din setul de botez Odorul Mamei este infrumusetata cu aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Doar ca numai 3 fluturași diafani. Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun – vor fi folosite de către preot. Saculetul este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului botez unicat ( prosopul mare, panza de mir, saculetul de sapun, sticla mare pentru mir si sticla mica pentru prima suvita) sunt de un alb imaculat și sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Trusoul are pereche la botez, lumânarea din parafina Printre Flori sau lumânarea din ceara naturala Printre Flori. Tu alegi.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare parafina și cufăr,  sau Set trusou cu lumanare ceara naturala si cufar, pe care le achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Perechea de vreme rece a trusoului poate fi cea mai simpla , dar rafinata paturica de la Odorul Mamei, paturica Printre Flori. Pentru un botez asortat de vreme rece, iti recomandam Colectia completa pentru botez de vreme rece. Vei economisi astfel 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Printre Floricele pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Printre Flori pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0