Trusou botez pictat unicat “Maci”

325 lei

Trusou botez pictat unicat “Maci” de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat de mâini măiastre cu talent și migală.Trusoul pentru botez  unicat, pictat cu Flori de maci ce-au colorat lanul de grâne…

SKU: KUIB TRUS100 Categorii: ,

Trusou botez pictat unicat “Maci”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez pictat unicat “Maci” de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat de mâini măiastre cu talent și migală.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege un Trusou botez pictat unicat Maci.

Trusoul pentru botez  unicat, pictat cu Flori de maci ce-au colorat lanul de grâne…

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.Toate produsele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.

Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul are pereche la botez, lumânarea pictată cu maci.

Pentru zilele racoroase, trusoul poate avea are o surioară călduroasă,  paturica pictata Maci.

Daca doresti atat trusoul, cat si lumanarea, e mai avantajos cu 15% sa iei Colectia pictata pentru un botez de vara Maci

Pentru vreme rece, iti recomandam Colectia pictata pentru botez de vreme rece Maci -care include si paturica, pe langa trusou, lumanare si cufar.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Maci vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0