Trusou botez pictat unicat alb “Unicorn”

325 lei

Trusou botez pictat unicat alb “Unicorn” de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat cu talent și migală.

SKU: KUIB TRUS108 Categorie:

Trusou botez pictat unicat alb “Unicorn”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez pictat unicat alb “Unicorn” de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat cu talent și migală.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege un trusou botez pictat unicat alb Unicorn.

Unicornul este unul dintre cele mai frumoase mituri pe care Evul Mediu ni le-a lăsat ca moștenire. Povestea spune că acest animal fabulos cu corn spiralat în frunte, trăiește într-o pădure în care mereu este vară. Deși nimeni nu l-a mai văzut de câteva secole, credința în el este încă puternică , se spune că unicornul va putea fi din nou văzut numai de către o persoană cu sufletul curat.

Trusoul pictat se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate produsele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor.

Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul are si pereche la botez, lumânarea pictata Unicorn. si paturica pictata Unicorn

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Unicorn, economisind astfel 15%.

Pentru botez de vreme rece, poti opta pentru Colectia pictata pentru botez de vreme rece Unicorn, care include in plus si paturica. Economisești astfel 15% din pretul pe care l-ai plăti alegand produsele separat.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0