Trusou botez pictat unicat alb “Ștrumf”

325 lei

Trusou botez pictat unicat alb “Ștrumf” de la Odorul Mamei este un trusou pentru botez biserică, ce-l are pe Strumf pictat pe gluga prosopului si pe coltul panzei de mir.

SKU: KUIB TRUS123 Categorie:

Trusou botez pictat unicat alb “Ștrumf”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez pictat unicat alb “Ștrumf” de la Odorul Mamei este un trusou pentru botez biserică, ce-l are pe Strumf pictat pe gluga prosopului si pe coltul panzei de mir.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege un trusou botez pictat unicat ivoire Ștrumf. Toate componentele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.

Ștrumfii, creaturile astea albastre si micute, masurand in inaltime cam cat 3 mere puse unul peste altul….

Trusoul unicat, pictat cu Ștrumfi este pentru micul tău Odor năzbâtios, pe care cu drag îl alinți așa…

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul pictat are si lumânare asortată, pictata deasemenea,  lumanarea pictata Strumf.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare pictate Strumf  pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0