Trusou botez pictat unicat alb pentru băieți “Mașinuța Bunicului”

325 lei

Trusou botez pictat unicat alb pentru băieți “Mașinuța Bunicului” este un trusou pentru biserică, pictat de mâini măiastre cu talent și migală, cu masinuta retro a bunicului.

.

Trusou botez pictat unicat alb pentru băieți “Mașinuța Bunicului”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez pictat unicat alb pentru băieți “Mașinuța Bunicului” este un trusou pentru biserică, pictat de mâini măiastre cu talent și migală, cu masinuta retro a bunicului.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege un trusou botez pictat unicat alb Mașinuța Bunicului. Toate componentele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.

Trusoul unicat, pictat cu masinuta veche a bunicului…

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Trusoul are pereche la botez, lumanarea pictata Masinuta Albastra. si paturica pictata Masinuta Bunicului

Daca vrei sa ai la botez atat trusoul, cat si lumanarea pictate cu masinuta bunicului, atunci alege Colectia pictata masinuta Albastra pentru botez de vara

Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

In sezonul rece, poti opta pentru Colectia pictata de vreme rece Masinuta Bunicului, care include si paturica. Economisesti 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Masinuta Bunicului, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0