Trusou botez pictat pentru biserică “Albinuțe Zâmbărețe”

325 lei

Trusou botez pictat pentru biserică “Albinuțe Zâmbărețe”, pictat de mâini măiastre pe gluga prosopului mare pentru bebelus si pe coltul panzei de mir, cu albinute vesele si zambarete.

.

SKU: KUIB TRUS124 Categorie:

Trusou botez pictat pentru biserică “Albinuțe Zâmbărețe”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez pictat pentru biserică “Albinuțe Zâmbărețe”, pictat de mâini măiastre pe gluga prosopului mare pentru bebelus si pe coltul panzei de mir, cu albinute vesele si zambarete.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege trusou botez pictat pentru biserică- Albinuțe Zâmbărețe.

Trusou pictat cu albinuțe harnice, pentru Odorul Mamei dulce ca mierea…Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor.

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate produsele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul pictat are si lumânare asortată, pictata deasemenea,  lumanarea pictata Albinute

Pentru zilele racoroase, trusoul Noroc Ivoire poate avea are o surioară călduroasă,  paturica pictata Albinute.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare pictate Albinute  pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din parafina, păturică și cufăr toate produsele pictate cu acelaesi frumuseti. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0