Trusou botez pictat inedit “Floarea Soarelui”

325 lei

Trusou botez pictat inedit “Floarea Soarelui”de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat de mâini măiastre cu Floarea Soarelui.

SKU: KUIB TRUS106 Categorii: ,

Trusou botez pictat inedit “Floarea Soarelui”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez pictat inedit “Floarea Soarelui” de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat de mâini măiastre cu Floarea Soarelui.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege un Trusou botez pictat inedit Floarea Soarelui pentru odorul tău. căruia vrei să îi urzești o viață plină de soare……..

Trusoul e pictat de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratat pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Trusoul are pereche la botez, lumanarea pictata Floarea Soarelui sau lumanarea din ceara naturala Floarea Soarelui

Dacă dorești să ai la botez toate accesoriile asortate, poti  alege Colecția cu lumanare ceara naturala pentru botez de vară Floarea Soarelui sau  Colecția cu lumanare parafina pentru botez de vară Floarea Soarelui – trusou, lumânare si cufar.

In sezonul rece, poti opta pentru Colectia pentru botez de vreme rece Floarea Soarelui, care are in plus și păturica. Econimisești astfel 15% din pretul pe care l-ai plăti alegand produsele separat.

Toate produsele sunt de culoare ivoire, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.

Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Soarele Gol pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0