Trusou botez ivoire unicat pentru biserica “Dantela Bunicii”

249 lei

Trusou botez ivoire unicat pentru biserica “Dantela Bunicii” este un trusou botez handmade, mestesugit din bumbac de cea mai buna calitate, cu aplicatii de dantele fine și prețioase din bumbac.

Trusou botez ivoire unicat pentru biserica “Dantela Bunicii”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul de botez ivoire unicat pentru biserica “Dantela Bunicii” este un trusou botez handmade, mestesugit din bumbac de cea mai buna calitate, cu aplicatii de dantele fine și prețioase din bumbac.

Trusoul se compune din:

  • pânza de mir sau crișma pentru bebeluș- dimensiune 90 cmx 90 cm, ce are pe colț dantelă fină de bumbac de culoare ivoire
  • prosopul mare pentru bebeluș, cu glugă, care este  înfrumusețată cu  dantelă fină de bumbac de culoarea ivoire. Dimensiunea prosopului este  80 cm x 80 cm.
  • fașa pentru bebeluș- lungime 1,3 m
  • prosopul mic pentru preot- dimensiune 30 cm x 30 cm sau 40 cm x 60 cm, la alegerea ta.
  • sticluța pentru mir (ulei sfințit)
  • săculețul pentru săpun, cu săpun
  • sticluța pentru prima șuviță.

Este perechea perfecta a rochitei Roz Pudrat impreuna cu lumanarea și păturica cu același nume.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm sau lumanarea Dantela Bunicii

Pentru zilele racoroase, trusoul Noroc Ivoire poate avea are o surioară călduroasă, paturica Dantela Bunicii

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Dantela Bunicii  sau Creaza-ti propria colectie Roz Pudrat cu Ivoire pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Pânza de mir: pânză de bumbac 100%

Prosopul mare și prosop mic: bumbac 100%

Fașa pentru bebeluș: bumbac 100%

Săculețul pentru săpun: pânză de bumbac 100%

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0