Trusou botez handmade ivoire “Noroc Ivoire”

249 lei

Trusou botez handmade ivoire “Noroc Ivoire” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine si snururi tesute din bumbac.

Trusou botez handmade ivoire “Noroc Ivoire”

Trusou botez handmade ivoire “Noroc Ivoire” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine si snururi tesute din bumbac.

Trusoul ivoire pentru botez biserica se compune din:

  • rosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate produsele sunt de culoare ivoire, au aplicații de snur și dantelă de bumbac.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea din ceara naturala Noroc Ivoire sau sau lumanarea alba din parafina Noroc Ivoire

Pentru zilele racoroase, trusoul botez handmade ivoire- Noroc Ivoire poate avea are o surioară călduroasă, paturica Noroc Ivoire.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare din ceara naturala și cufăr,  sau Set trusou cu lumanare din parafna si cufar pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din ceara naturala, păturică și cufăr, sau  Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din parafina, păturică și cufăr  Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea pentru fetite Creaza-ti propria colectie-Trifoi Norocos sau oricare din sectiunile pentru baieti Creaza-ti propria colectie-Cer si Pamant si Creaza-ti propria colectie-Matei cel Norocos, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0