Trusou botez deosebit ivoire “Gluga de Dantelă”

259 lei

Trusou botez deosebit ivoire “Gluga de Dantelă” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine pe gluga prosopului mare si pe celelalte componente ale trusoului.

Trusou botez deosebit ivoire “Gluga de Dantelă”

Trusou botez deosebit ivoire “Gluga de Dantelă” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat. Este mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine pe gluga prosopului mare si pe celelalte componente ale trusoului.

. Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate produsele sunt de culoare ivoire, au aplicații de dantelă fină ivoire, de bumbac

Trusoul are lumanare pereche la botez, lumanarea Dantela Ivoire
Pentru zilele racoroase, trusoul Glugă albă de Dantelă  are o surioară călduroasă, paturica ivoire Gluga de Dantela
Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr,  pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat  Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare parafina, păturică și cufăr toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Gluga de Dantela pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie In si Traditie pentru baietei vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Informații suplimentare

Culoare

Cos cumparaturi
0