Trusou botez deosebit alb “Flori de Vară”

285 lei

Un trusou ALTFEL de botez, unicat, delicat, rafinat…

Trusou botez deosebit alb “Flori de Vară” de la Odorul Mamei  este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de flori colorate lucrate manual din dantele fine.

SKU: KUIB TRUS13 Categorii: ,

Trusou botez deosebit alb “Flori de Vară”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez deosebit alb “Flori de Vară” de la Odorul Mamei  este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de flori colorate lucrate manual din dantele fine.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Prosopul pentru bebeluș, cel pentru preot, pânza de mir, saculețul de săpun  sunt de un alb imaculat, aplicațiile de dantelă și șnur, precum și florile pictate  sunt colorate și vesele, precum florile vara. (pictură cu vopsele speciale pentru textile.)

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea din ceara naturala Flori de Vara sau  lumanarea din parafina Flori de Vara

Pentru zilele racoroase, trusoul Floare de Vanilie poate avea are o surioară călduroasă,  paturica Flori de Vara.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare din ceara naturala și cufăr sau  Set trusou cu lumânare din parafina și cufăr care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Un îngeraș ocrotitor, din pâsla si lemn, asortat la trusou, poate fi marturia pentru invitatii la botezul Odorului tau. Sau poti alege orice alta marturie de aici

Dacă dorești un ambalaj special, poti opta pentru oricare din cuferele, sacosele sau sacii nostri

Dacă dorești un trusou asortat, sau un trusou in ton cu paturica si lumanarea, precum si hainute asortate la acesta, le gasesti in sectiunea Creeaza-ti Propria Colectie-Flori de Vara

Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0