Trusou botez delicat ivoire “Câmp de Margarete”

249 lei

Trusou botez delicat ivoire “Câmp de Margarete” de la  Odorul Mamei  este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine crosetate manual și țesături prețioase din bumbac printate cu margarete.

SKU: KUIB TRUS207 Categorii: ,

Trusou botez delicat ivoire “Câmp de Margarete”

Trusou botez delicat ivoire “Câmp de Margarete” de la  Odorul Mamei  este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine crosetate manual și țesături prețioase din bumbac printate cu margarete.

Acest ytrusou delicat se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus- este din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Prosopul mare din trusou are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este cu înfrumusețată cu o banda de bumbac imprimat cu margarete, o tesatura pretioasa, creata de un vestit designer vestimentar. Aceasta este delimitata de dantela fina, ivoire. Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir din setul de botez Odorul Mamei este infrumusetata cu aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Dacă dorești o lumânare potrivită, iți recomandăm lumanarea din parafina Camp de Margarete .

Pentru zilele racoroase, trusoul Din Cufarul Bunicii poate avea are o surioară călduroasă, paturica Camp de Margarete

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru un botez asortat de vreme rece, iti recomandam Colectia completa pentru botez de vreme rece. Vei economisi astfel 15%

Daca doresti pentru botezul Odorului tau, poti alege Colectia completa Camp de Margarete.- tot ce ai nevoie pentru botezul la biserica.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Fluturi Colorati, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Pânza de mir: pânză de bumbac 100%

Prosopul mare și prosop mic: bumbac 100%

Fașa pentru bebeluș: bumbac 100%

Săculețul pentru săpun: pânză de bumbac 100%

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0