Trusou botez alb tradițional “Folclor în Roșu și Negru”

249 lei

Trusou botez alb tradițional “Folclor în Roșu și Negru”pentru botezul creștin-ortodox este mestesugit din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de dantele fine și panglici traditionale țesute în roșu și negru.

 

Trusou botez alb tradițional “Folclor în Roșu și Negru”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul de botez alb tradițional “Folclor în Roșu și Negru” pentru botezul creștin-ortodox este mestesugit din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de dantele fine și panglici traditionale țesute în roșu și negru.

Daca doresti un botez cu tenta folclorica, avem pentru Odorul tau cateva trusouri inspirate din traditie. Trusoul Cusatura Romaneasca Alba este unul dintre ele. Acest rusou botez alb tradițional – Folclor în Roșu și Negru se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea din parafina Folclor in Rosu si Negru

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0