Trusou botez alb rafinat “Vanilie”

249 lei

Trusou botez alb rafinat “Vanilie” este unul din cele mai rafinate trusouri de botez unicat, lucrat din frotir (material de prosop) si panza din bumbac organic, cu aplicatii de dantele fine de culoarea vaniliei.

 

Trusou botez alb rafinat “Vanilie”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou botez alb rafinat “Vanilie”este unul din cele mai rafinate trusouri de botez unicat, lucrat din frotir (material de prosop) si panza din bumbac organic, cu aplicatii de dantele fine de culoarea vaniliei.

Este un trusou unicat, realizat in exclusivitate din materiale naturale, cu aplicatii de dantele pretioase din bumbac.

Acest trusou rafinat pentru botez Vanilie se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului-prosopul pentru bebeluș, cel pentru preot, pânza de mir, saculețul de săpun  sunt de culoare albă. Dantela aplicata are culoarea calda a vaniliei.

Pentru zilele racoroase, trusoul poate avea are o surioară călduroasă, paturica cu aceeasi aplicatie de pe prosopul mare, paturica Vanilie

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0