Trusou botez alb pentru biserică “Ursitoarea cu Noroc”

249 lei

Trusoul de botez mestesugit din materiale din bumbac de cea mai buna calitate,  e de la Ursitoarea cu Noroc, are a cuibărit pe prosop, pe săculețul de săpun, pe sticluța de mir, câte un trifoi cu 4 foi, aducător de noroc, de culoare alba.

 

Trusou botez alb pentru biserică “Ursitoarea cu Noroc”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusoul botez alb pentru biserică “Ursitoarea cu Noroc” de la Odorul Mamei  este un trusou botez unicat, lucrat din materiale naturale, cu aplicatii de dantele fine si snururi tesute din bumbac. Trusoul de botez este de la Ursitoarea cu Noroc, care a cuibărit pe fiecare dintre ele câte un trifoi cu 4 foi, aducător de noroc.

Acesta se compune din:

 • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
 • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
 • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
 • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
 • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
 • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
 • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului botez alb pentru biserică- Ursitoarea cu Noroc sunt de un alb imaculat și sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea Ursitoarea cu Noroc

Pentru zilele racoroase, trusoul Ursitoarea cu Noroc poate avea are o surioară călduroasă, paturica Ursitoarea cu Noroc , cu aceeasi aplicatie de pe prosopul mare.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare ceara naturala și cufăr, sau  Set trusou cu lumanare parafina si cufar pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare ceara naturala, păturică și cufăr sau Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare parafina, păturică și cufăr toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Pui Norocos de Boier sau Creaza-ti propria colectie- Imaculat vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

 • Pânza de mir: pânză de bumbac 100%
 • Prosopul mare și prosop mic: bumbac 100%
 • Fașa pentru bebeluș: bumbac 100%
 • Săculețul pentru săpun: pânză de bumbac 100%

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0