Trusou botez alb delicat “Inimă Albă”

259 lei

Trusou botez alb delicat “Inimă Albă” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de inima albă meșterită din dantele fine si snururi tesute din bumbac.

 

Trusou botez alb delicat “Inimă Albă”

Trusou botez alb delicat “Inimă Albă” de la Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, mestesugit din materiale naturale, cu aplicatii de inima albă meșterită din dantele fine si snururi tesute din bumbac.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului botez unicat ( prosopul mare, panza de mir, saculetul de sapun, sticla mare pentru mir si sticla mica pentru prima suvita) sunt de un alb imaculat și sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Dacă dorești o lumânare asortată, iți recomandăm lumanarea parafina Inima Alba  sau o lumanare din ceara naturală, înfrumusețată simplu și rafinat lumanare din ceara naturala Inima Plina de Iubire

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Colectia cu lumanare parafina pentru botez de vara-sau Colectia cu lumanare ceara naturala pentru botez de vara-   pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colectia cu lumanare ceara naturala pentru botez de iarna sau Colectia cu lumanare parafina pentru botez de vara– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Un îngeraș ocrotitor, din pâsla si lemn, asortat la trusou, poate fi marturia pentru invitatii la botezul Odorului tau. Sau poti alege orice alta marturie de aici

Dacă dorești un ambalaj special, poti opta pentru oricare din cuferele, sacosele sau sacii nostri

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Pui de Om cu Inima Mare, vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0