Trusou alb tradițional cu lumânare pentru botez “Hai la horă!”

Promotie

405 lei

Trusou alb tradițional cu lumânare pentru botez “Hai la horă!” inseamna la un loc trusou, lumanare din parafină si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de panglici țesute cu motive tradiționale  și dantele prețioase

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Trusou alb tradițional cu lumânare pentru botez “Hai la horă!”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou alb tradițional cu lumânare pentru botez “Hai la horă!” inseamna la un loc trusou, lumanare din parafină si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de panglici țesute cu motive tradiționale  și dantele prețioase.

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie infrumusetata in acelasi ton cu acesta. Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Setul pentru botez de vară l-am creat pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. E bine să le găsești în același loc, și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în 3-4 zile, poate chiar mai repede de atât…

Chiar de dorești botez alb, ivoire sau botez în culori calde, pastel, aici sigur vei găsi un set pentru botez biserica  potrivit.

Îți doresti botez imaculat și rafinat ? Își dorești botez inspirat din personaje din basme? Îți dorești botez inspirat din folclor și tradiție. Ai nimerit bine, aici sigur vei găsi ceea ce cauți.

Noi îti propunem colecții create de noi. Dacă alegi un Trusou alb tradițional cu lumânare pentru botez “Hai la horă!”,  economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Acest set de botez alb tradițional cu lumânare pentru botez- Hai la horă! conține

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Hai la Hora! pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Hai la Hora! pentru baieti , vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Tip lumânare

lumanare parafina

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0