Trusou alb pictat pentru botez “Copacul Vieții”

325 lei

Trusou alb pictat pentru botez “Copacul Vieții” de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat  cu talent și migală cu copacul vietii, pe gluga prosopului si coltul panzei de mir.

Trusou alb pictat pentru botez “Copacul Vieții”

…să îi ursești Odorului Tău să creasca mare la umbra Copacului Vietii, ale cărui fructe sunt Iubirea, Curajul și Încrederea.

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Trusou alb pictat pentru botez “Copacul Vieții”de la Odorul Mamei este un trusou pentru  botez biserică, pictat  cu talent și migală cu copacul vietii, pe gluga prosopului si coltul panzei de mir.

Daca vrei o să asociezi sărbătorii botezului Odorului o mică operă de artă, poți alege Trusou alb pictat pentru botez- Copacul Vieții.

Trusoul se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este pictata cu tematica botezului aleasa de tine (ca in fotografiile produsului). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceasi tematica a picturii ca si prosopul, doar ca pictura este mai simplista decat pe prosop. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate produsele sunt de un alb imaculat, sunt pictate cu culori speciale pentru textile, rezistente la spălat.

Te sfătuim să îl speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu îl usuci în soare și sa îl calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Trusoul pictat are si lumânare asortată, pictata deasemenea,  lumanarea Copacul Vietii

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare pictate Copacul Vietii  pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0