Trusou alb pentru botez Pur si Simplu “Vanilie”

249 lei

Trusou alb pentru botez Pur si Simplu “Vanilie” de la  Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este un trusou botez unicat, ce poate fi personalizat. Este  mestesugit din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de dantele fine de culoarea cremei de vanilie.

Trusou alb pentru botez Pur si Simplu “Vanilie”

Trusoul alb pentru botez Pur si Simplu “Vanilie” de la  Odorul Mamei pentru botezul creștin-ortodox este unicat, ce poate fi personalizat. Este mestesugit din materiale naturale de bumbac, cu aplicatii de dantele fine de culoarea cremei de vanilie.

Acesta se compune din:

  • Prosopul mare pentru bebelus, realizat din frotir (material de prosop) din bumbac 100%, de cea mai buna calitate. Acesta are gluga, pentru a tine cald la ceafa celui mic. Gluga este infrumusetata cu aplicatii specifice trusoului (vezi fotografii). Dimensiunea prosopului este de 80 x 80 cm.
  • Panza de mir este din bumbac satinat foarte fin si bun absorbant de apa. Are aceleasi aplicatii ca si prosopul, in aceleasi culori. Dimensiune 90 x 90 cm.
  • Faşa de Botez este, deasemenea , din bumbac 100%, are lungimea de 1,3 m
  • Un prosop mic pentru preot- tot 100% bumbac, de dimensiune 40 x 60 cm
  • Săculețul cu sapun  este din acelasi material cu panza de mir, avand aplicatii in nota trusoului.
  • Sticluta pentru mir (ulei)– este si ea infrumusetata in nota trusoului. Are capacitatea de 100 ml
  • Sticluță pentru prima șuvița de păr a Odorului.

Toate componentele trusoului ( prosopul mare, panza de mir, saculetul de sapun, sticla mare pentru mir si sticla mica pentru prima suvita) sunt infrumusetate la fel, cu aceleasi aplicatii, in aceleasi culori.

Dacă dorești o lumânare potrivită, iți recomandăm lumanarea din ceara naturală  Vanilie

Pentru zilele racoroase, trusoul  poate avea are o surioară călduroasă, paturica Vanilie

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Dacă dorești un trusou asortat, sau un trusou in ton cu paturica si lumanarea, precum si hainute asortate la acesta, le gasesti in sectiunea Creaza-ti Propria Colectie- Vanilie

Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Clien

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0