Trifoi Norocos

Trifoi Norocos este Colecția ce include hăinuțe, trusou, lumânare, păturică- toate garnisite cu aceleași aplicații de dantele fine și șnururi sucite și răsucite în forma de trifoi cu 4 foi aducător de noroc.

Alege ceea ce îți doresti și creează-ți propria colecție. Dacă pe lângă hăinuțe vei alege trusou cu lumanare (si eventual, păturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul. Reducerea va fi aplicată pe factura finală, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrării comenzii.

Colecția ivoire de botez- Trifoi Norocos este una dintre colecțiile noastre unicat pentru botez.

Include hăinuțe, trusou, lumanare, paturica- toate garnisite cu aceleași aplicații de dantele fine și șnururi verzi. Sucite și răsucite in forma de trifoi cu 4 foi aducator de noroc.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si bonete asortate, precum si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în Colecția ivoire de botez- Trifoi Norocos, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Cos cumparaturi
0