Trifoi Mentolat

Colecția pentru botez cu noroc Trifoi Mentolat este una dintre colecțiile noastre unicat pentru botez.

Include hăinuțe, trusou, lumanare, paturica- toate garnisite cu aceleași aplicații prețioase-  snururi din bumbac de culoarea mentei, sucite și răsucite in forma de trifoi norocos.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si caciulite si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate si cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi, cele necesare la biserica. Trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în colecții pentru botez, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Afișez toate cele 16 rezultate

Cos cumparaturi
0