Seturi trusou unicat cu lumânare pentru băieți

Filtrează

Seturi trusou unicat cu lumănare pentru băieți la botez biserica- o familie de produse ce include tot ceea ce îți trebuie la biserica pentru botezul de vara.

Adica trusoul de botez, lumânarea si cufărul pentru transportul la biserica.

Ii spunem botez de vara, pentru ca vara nu este necesara paturica. Deci seturile nu includ paturica. Daca totusi iti doresti si paturica, cauta in sectiunea Set trusou cu lumanare si paturica.

Pentru a iti usura cautarea, am grupat în cate un set pentru botez de vara câte un trusou si o lumânare de botez.  Toate sunt infrumusețate cu aceleasi dantele sau snururi . Am adaugat și un cufăr pentru transportul la biserica a trusoului.

Set trusou unicat cu lumânare pentru botez biserica conține tot ceea ce îți trebuiește la biserica, pentru botez in sezonul cald- trusoul de botez, lumânarea si cufărul pentru transportul la biserica.

Îți poți crea propria colecție, alegând trusoul, lumânarea și cufărul care iți plac și se potrivesc tematicii botezului Odorului.

Noi îti propunem seturi create de noi. Alegând un set pentru botez, beneficiezi de discountul de 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Afișez toate cele 76 de rezultate

Cos cumparaturi
0